Чавунний узбецький казан з кришкою-сковорідкою Maysternya (12 л) від торгової марки S&T відмінно підходить для приготування плову, лагману, шурпи, а також будь-яких інших страв, які потребують рівномірного нагріву і тривалого томління. Ідеальний варіант для тих, хто цінує традиції східної кухні і любить готувати на свіжому повітрі або вдома.Особливості та переваги:виготовлений зі зносостійкого чавуну, який не окислюється, не вкривається тріщинами та сколами навіть за тривалої експлуатації;кришка також виконана з чавуну і може використовуватися як окрема сковорода для смаження. Така комбінація робить казан максимально багатофункціональним - ви можете не тільки варити й тушкувати, а й смажити, що додає більше можливостей для експериментів на кухні;товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, і сприяють рівномірному приготуванню їжі;підходить для використання на всіх типах плит, включно з індукційними, а також для приготування на відкритому вогні;завдяки унікальним властивостям чавуну, страви, приготовані в казані, набувають насиченого смаку й аромату, якого неможливо досягти у звичайному посуді;має природне антипригарне покриття;завдяки пористості матеріалу, під час приготування продукти збагачуються іонами заліза, що дуже важливо для здоров'я;через особливості виробництва чавунний посуд завжди масивний і важкий, що перешкоджає його ковзанню по варильній поверхні.Рекомендації з догляду:перед початком використання виріб слід вимити в гарячій воді, для видалення залишків виробничих забруднень і етикеток, потім прожарити з рослинною олією протягом години для відтворення захисного шару;під час подальших очищень промийте виріб теплою водою з невеликою кількістю мийного засобу. Якщо частинки їжі пригоріли і сильно пристали до поверхні, налийте воду в посуд і прокип'ятіть протягом 3-5 хв. Охолодіть і потріть щіткою або скребком для посуду. Очистіть поверхню посуду від залишків їжі та змийте мийний засіб;ретельно просушіть рушником, щоб уникнути появи іржі, і змастіть тонким шаром рослинної олії;не можна мити в посудомийній машині;не рекомендується зберігати готову їжу в чавунному посуді впродовж кількох годин або залишати на ніч, оскільки пори чавуну вберуть запах, а сама їжа може потемніти і набути кислого присмаку;допускається користування металевими кухонними аксесуарами (крім ножів та інших гострих предметів на робочій поверхні).Розміри:об'єм: 12 л;діаметр: 40 см;висота без кришки: 17,4 см;товщина стінок: 8,09 мм;вага: 12 кг.
Моя оцінка:
* Усі відгуки проходять перевірку модераторами, тому ваш відгук з'явиться на сайті не відразу